Gratis designworkshop? Les videre!
 

Hvordan det fungerer

Designhjelpen går ut på at studenter fra studieprogrammet Industriell design ved NTNU bruker noen timer på å jobbe på ditt prosjekt. Dette gjør vi gjennom å holde en såkalt workshop. Styret arrangerer og leder workshopen, mens samtlige designstudenter kan melde seg som rådgivere.

Formen på workshopen og antall deltakende tilpasser vi ditt behov. Typisk vil den vare i tre timer. Den starter ofte med at dere legger fram problemstillingene, før vi har en idégenereringsfase der vi kommer med gode innspill og nye tanker. Så velger vi ut noen idéer/konsepter som vi jobber videre med fram til slutten av workshopen, da vi tar en gjennomgang av alt det vi har gjort.

Kompetansen vår ligger hovedsaklig i produktdesign, interaksjonsdesign og tjenestedesign, altså design av henholdsvis fysiske produkter, elektroniske tjenester (nettsider, applikasjoner o.l.) og hvordan tjenester leveres. Noe som også er verdt å merke seg er at vi ikke ferdigstiller produkter. Dersom det er gjensidig interesse er det likevel åpent for at studenter og bedrifter kan fortsette samarbeidet etter workshopen, med for eksempel en sommerjobb.

Hvordan søke om workshop

Søknaden finner du her

Alle søknader blir behandlet konfidensielt. Hver enkelt søknad vurderes fortløpende ut i fra om vi har kapasitet og hva vi tror egner seg for en engasjerende workshop. Vær OBS på at det kan ta tid fra mottatt søknad, til en eventuell workshop finner sted, da vi har en viss pågang.

Hovedregelen er at første workshop er gratis, men for større oppdrag vil vi ta et honorar.

Dersom dere har spørsmål eller andre henvendelser ta kontakt på post[at]designhjelpen.com